En vecka senare...

Har inte varit inne här på ett tag eftersom jag haft galet mycket att göra den senaste tiden. Men nu blir det ändring på det. Dessutom är jag långledig fram till måndag.


Mobile uploads

Josefina, Utecompagniet och är nu på V... men ska hemma och sova för jag börjar jobba om 6 timmar. Hur fin är inte ballongen till kvällens födelsedagsbarn! Ballonger is the shit!


Kvällens



Skjorta H&M
Chinos Zara
Skor Steve Madden
Väska Mulberry
Solglasögon Gucci


Fotboll

Tisdag och veckan är i full gång. Det går bra på jobbet men mina spanskastudier får tyvärr lida. Nu är det fotbollskväll med bästa Argentina och Grekland. Argentina är det lag som jag håller på i hela VM men vill inte att Grekland ska åka ut så här tidigt (är ju trots allt halvgrek).


Caca och Nenne

Jobbade med Nenita idag och det gick mycket bra. Vi jobbar så bra tillsammans. Team work! Har provat att äta kycklingleversauté idag och det var riktigt gott. Nu ska jag estudio español tills jag slocknar.

Long time no see

Min soulmate och busy working bartender Amelie verkar jobba (och festa) dygnet runt och när hon väl är ledig så jobbar jag. Min best friend Louise satte sig på planet till USA idag och blir borta i flera veckor. Miss my girls!


Brudparet

Kunde inte missa brudparet som nyss åkte förbi. Synd att inte farmor var här nu för hon hade blivit överlycklig av att se dem på så nära håll.

Victorias dag

Härligt att det är fint väder denna junidag och vi får hoppas att det håller i sig (den som kom på att regn på bröllopsdagen betyder tur hade bara otur med vädret på sin egen dag). Utanför min port står fem polisbilar och helikoptrar surrar förbi utanför. Det är nästan så att man är sugen på att gå ut och trängas bland alla turister för att få skymt av vår vackra kronprinsessa och hennes blivande prins. Igår fick man ju nästan rysningar när man såg strålande Victoria i sin fantastiska klänning. Ska bli spännande att se henne idag... och klänningen.


Kvällens

Jag är förkyld, har ont i halsen och håller på att tappa rösten. Jag har provat Bafucin, Strepcil, nässpray, te med honung, gurglat salt i ljummet vatten, emergen-c (hur fyndigt är inte det namnet på c-vitamin tillskott..) you name it. Nu skiter jag i allt och går ut och dricker mojitos med tjejerna istället. Rom, mynta och lime låter som något som skulle kunna bota min förkylning. Först blir det en sväng förbi Utecompagniet och sen F12.


Vanlig dag på jobbet...


Shadie fastnar i papperskorgen...


M har visat upp fotoalbum från personalresor och personalfester genom åren


Good news

Igår blev mitt hjärta av med sin rullstol och jag är så glad för hennes skull. Förstå vilket frihet att få gå på egna ben efter att ha varit tvungen att sitta i rullstol en längre tid.

“You must be strong now. You must never give up. And when people make you cry and you are afraid of the dark, don't forget the light is always there.”


Back to work

Första dagen på nya/gamla jobbet idag och det gick bra men det märks att jag inte har jobbat på ett tag för är helt slut i huvudet och i kroppen. Har dessutom ont i halsen och håller på att bli förkyld så har varit förbi hemma hos mamma och pappa och tömt medicinskåpet. Vad skulle man göra utan nässpray?


It is so Hubble...

Abropå Satc...The world are maid up of two types of women, the simple girl and the Katie girl.



SATC 2

Jag förstår inte vad alla klagar på med den senaste Sex and the city filmen. Den var ju grymt bra om inte bättre än den första filmen. Jag vill också träffa en shejk som kan ge mig en vecka i Abu dhabi... all expenses paid. 

I see

Inte konstigt att jag gick ner tre kg under tiden på Mando... Det enda vi gjorde var ju att äta. Hann inte ens gå ut och röka så blev vi serverade mat igen.



Today

Har legat och kollat på film hela förmiddagen. Oceans twelve och Oceans Thirteen och nu blir det mer film för jag ska på bio och se SATC 2. Sen middag hos familjen och någonstans där emellan ska jag hinna förbi kulturhuset och lämna grejer. Och fotbollen Australien-Tyskland får vi inte glömma. Såklart håller jag på Australien eftersom jag har bott där och det är det bästa landet i hela världen (Tyskland måste väl ändå vara världens tråkigaste land?). Men kan inte tänka mig att aussierna är bra på fotboll, den sporten är ju inte så stor där... men och andra sidan så är de ju bra på allt.


Yesterday

Lyckad kväll med Angelica och Louise igår. Soap, Rose och Hells i vanlig ordning. Nu blir det några vita veckor ett tag fram över eftersom min partner in crime åker till USA. Själv ska jag jobba, lära mig flytande spanska och försöka att spara pengar. Sommar i all ära men sensommaren/hösten 2010 kommer att bli awesome.


Mobile uploads




Give us a break

Kan man få sova längre än till sju en lördagmorgon utan att behöva vakna av en baby som skriker? Kan man få gå på Djurgården utan att behöva bli överkörd av tre barnvagnar (som ska gå bredvid varandra och ta upp hela vägen)? Kan man få sitta på biblioteket utan att några småbarn skriker och kastar böcker omkring sig? Kan man få hinna med sin t-bana utan att bli stoppad av en barnvagn som tar upp hela rulltrappan? Kan man få handla mat utan att bli överkörd av en barnvagn? Kan man få äta på restaurang utan att höra en unge som skriker och kastar porslin på golvet (ge barnen plasttallrikar!)?


Frukost

Det var inte igår man åt på Burger King, men gott är det. Livet är för kort för att orka bry sig!


HM is the shit!


URU-FRA

Jag gillar inte öl, kan inte ta en klunk utan att må illa. Men jag måste lära mig dricka det... vin och fotboll går lixom inte ihop. Vilka ska man hålla på då? Det får bli Portugal och Holland för min del.. Har en Ronaldo tröja någonstans som jag ska leta fram ;)

Bye

Keep smiling it makes other people wondering what you are up to.

Som beauty

För första gången på 21 år har jag börjat använda ögonfransböjare. Varför har ingen berättat för mig tidigare vilken skillnad den gör?!



Next week

Nästa vecka börjar jag jobba igen på mit gamla jobb. Ska vikariera hela sommaren det ska bli väldigt roligt. Can't waint!

 


¡Hablo español!

Jag har nyss haft mitt första muntliga test i spanska med min lärare. Det gick bra och jag presenterade mig själv, frågade henne en del frågor och pratade om Sverige, landet, naturen och kungafamiljen. Det gick inte hundraprocentigt men jag är nöjd med min insats och fick vg i betyg. Är dock lite orolig för hur det kommer gå senare under kursen eftersom det här bara är andra veckan och det var inte det lättaste. Men det får gå för jag är verkligen taggad på att lära mig ett tredje språk flytande.


Fuck off!

Jävligt jobbig dag idag och det blev inte bättre av att jag inte har sovit en blund i natt. Har bara varit en massa vikarier här som fjantar runt och tror att dom kan bestämma över allt och alla, och ska vara så mycket bättre än alla andra bara för att man går läkarlinjen eller nyss har tagit sin juridikexamen. Och jag som trodde jag var en besservisser... Jag har bara en fundering, om man nu kan och vet allt och är så mycket bättre än alla så vad fan gör man här?! Skönt för Sara att slippa skiten men önskar att hon var här nu så man hade någon att prata med. Tur att jag också åker hem snart och förmodligen tidigare än planerat. Jag kommer för allt i världen inte att missa lördagens partajande.

Våga inte träffa en kille i USA!

Senast jag och Louise var ute hade vi så himla roligt. Bästa kvällen på länge! Och nu sitter jag här och hon där och vi kan inte göra något åt saken. Saknar någon att luncha med, plugga med, prata med, skämma ut sig med, messa med, shoppa med och vakna upp med (okej det där lät lite fel men hon brukar faktiskt sova på min soffa några helger i månaden). Och så saknar jag hennes goda smörgåsar hon brukar ta med till mig när jag inte har råd att köpa mat. Och när jag sitter här på andra sidan och saknar min bästa vän som allra mest så tar hon bort sin blogg så jag inte ens kan följa hennes vardag och tankar. Hon har en fantastiskt förmåga att formulera sina tankar med ord och jag saknar både henne och bloggen. Snälla Louise börja blogga igen! När jag kommer hem så åker hon till USA. Men då jävlar ska vi ha den bästa sommaren någonsin... Singelsommar deluxe.






I'm on my way



På det här trädäcket kommer jag att sola mycket i sommar :)


Vila i frid

VILA I FRID <3


Ofattbart

Det som har hänt är helt ofattbart. Alla mina tankar går till dig och din familj. Livet är så jävla orättvist!

Nya tag

Ny vecka, nya tag!

Nationaldagen med mamma

Har sprungit på stan med mamma hela dagen. Blev lite shopping och en fika i Kungsan. Myspys! Var förbi min lägenhet en sväng och hämtade kläder, där inne luktade det instänkt, damm och mögel eftersom ingen varit där på en vecka. Fick snabbt tömma kylskåpet innnan jag åkte tillbaka till M.


Im back

Min andra blogg fuckar up sig hela tiden så jag är tillbaka på den här adressen igen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0